Close

Kjøpsvilkår

Generelt - 

1) Personopplysninger og bruk av Cookies

Bruken av cookies på www.eco-light.no er for å optimalisere nettstedet og dens funksjonalitet, og dermed gjøre besøket mer behagelig, enklere og mer effektivt for kunden. De fleste cookisene blir slettet når nett-vinduet lukkes, mens andre blir lagret noe lengre, men disse kan man enkelt slettes gjennom innstillingene i nettleseren.


2) Betalingsvilkår

Betaling vil forekomme ved bruk av tjenesten Stripe, som tilbyr muligheter å betale med kredittkort. Vi bruker Stripe for å gi økt trygghet hos kunde, ettersom det er en av de mest anerkjente betalingsterminalene på markedet.

Alle priser vil være inkl. mva.  

3) Leveringsvilkår

Det er kun mulig å fullføre kjøp av varer som er lagervarer, disse vil da bli sendt til kunde innen 48 timer. På kjøp under 4000NOK vil det forekomme fraktegebyr på 129NOK (FAST PRIS). Kjøp som pålyder 4000NOK og mer vil kjøper betale 0,- for frakt. EcoLight AS leverer kun til fastland Norge, vi følger Postens leveringsvilkår som sier "Hvis mottakers adresse avviker fra normal transportrute blir godset fraktet til nærmeste terminal. Dersom mottaker ønsker utkjøring avtales pris og tid med lokalavdeling."

4) Angrerett

Som kunde har du rett til å hevet kjøpet innen 14 dager etter at du mottat varen. Retur av vare kan skje ved vårt kontor i Bergen, Strandgaten18, eller sende varen med faktura/kvittering til vår adresse. Varen og dens forpakning skal returneres i uskadd stand. 

5) Reklamasjon

EcoLight AS har 2 års reklamasjonsrett på varer solgt hos oss. Skulle det være lønne begge parter, vil kunde motta nytt produkt i de tilfeller en reparasjon er mer kostbar og tidskrevende for begge parter. Det er kundens ansvar å beholde kvittering for for kjøp av vare, ettersom det er kvitteringen som er reklamasjonsbevis.

I de tilfeller feilen er forårsaket av kjøperen vil reklamasjonen falle vekk, og eller feil under installering, ulykke eller misbruk av produktet. Alle varer og produkter kjøpt hos Ecolight AS skal bli brukt med sunn fornuft og vett. Det er særdeles viktig å få autorisert installatør å foreta installasjon, er installasjonen gjort av person(er) uten gyldig utdanning og kompetanse vil all reklamasjonsrett falle vekk.

Det er viktig å reklamere "innen rimelig tid" etter feil er oppdaget. 

Varen sendes til vår adresse i Bergen og merkes følgende:

EcoLight AS
Strandgaten 18
5013 Bergen (etg 6)

Kunden vil bære fraktkostnadene inntil klagen er berettiget, da vil kunden bli refundert øyeblikkelig ved fremleggelse av kvittering for kjøp av vare og kvittering for forsendelse. Vi tar ikke imot postoppkrav.

6) Bruk av produktene

Ecolight AS råder alle våre kunder om å få sertifisert eletriker til å foreta installasjon av nye belysningsprodukter i et fast elektrisk anlegg. Dette er vi pliktig å informere om ihht forskrift om elektrisk utstyr §13 "

Den som overfor forbruker tilbyr elektrisk installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, skal sørge for at det opplyses om at materiellet kun kan installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Følgende tekst skal benyttes: «Kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet».

Opplysningen skal gis på en tydelig måte og plasseres på et synlig sted på eller i umiddelbar nærhet til materiellet.

Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv kan installere etter forskrift 14. desember 1993 nr. 1133 om kvalifikasjoner for elektrofagfolk § 13 med veiledning."

7) Forbehold

Det tas forbehold om trykkfeil, feil på nettsiden, lagerfeil, feil i spesifikasjoner eller priser som en følge av manglende oppdatering av nettsiden, på samme måte som det tas forbehold om prisendringer, kursendringer eller utsolgte varer.

8) Konfliktløsning

Klager rettes til Ecolight innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling.

9) Aldersgrense

For å handle på www.eco-light.no må kunden være minst 18år gammel.

10) Force Majeure

Hendelser som krig, naturkatastrofer, stridigheter i arbeidsmarkedet, streik,  myndighetsbeslutninger, uteblivne leveranser fra underleverandører, fordyrende omstendigheter samt likverdige hendelser utenfor Mekonomens kontroll, som ikke kunnet forutses, skal henføras til Force Majeure. Dette innebærer at Mekonomen befris fran sine forpliktelser til å fullføre inngåtte avtaler.


Close