Close

40W LED Panel Frameless

New

16 Items

kr. 1.596

kr. 1.596 tax excl.

Download

Data sheet

ID32-018-003/4
Watt40W
Lumen3600lm
CRI (Ra)80Ra
Garanti3år
SertifikaterCE/SAA/CB/UL
DimbarJa
Levetid50 000 timer
Mål (mm)595x595
Kelvin3000K/4000K
Spenning90-265V

Reviews

Write your review!

No customer reviews for the moment.

Write a review

40W LED Panel Frameless

40W LED Panel Frameless

Ask a question

NO registration required!

1 Question(s) answered

If the question you have has not yet been answered here, use the form below to ask something about this addon.

(optional)
*(Required to be notified when an answer is available)
  • Asked by Ole Martin Lund Bø
    on 08/17/2018
    Hei Jeg er interessert i "40W Frameless LED Panel m/triac driver fra MeanWell" med referansenr 40WPANELF. Jeg lurer på hvor lang tid det vil ta å sende det til Oslo, og hvor mye det vil koste for 4 stk paneler med nødvendige drivere samt transport?Jeg har også et annet spørsmål. Jeg har allerede 4 led-paneler som jeg ikke er fornøyd med som jeg nå skal skifte ut. Grunnen for at jeg ikke er fornøyd er at de ikke er jevne i lysflaten. Kan dere garantere at disse har en jevn lysflate? Lurer også på om dere har et tilsvarende produkt med høyere IPverdi enn 20?Mvh Ole Martin Lund Bø Answer:
    Hei Ole,Disse kan vi sende ut i dag før klokken 16:00, da skal de ankomme mandag. Normalt tar det 1 virkedag å sende varer til Oslo. Ettersom bestillingen kommer på over 4000,- vil vi dekke transport kostnad.Våre LED panel er av høy kvalitet og har en jevn lys flate, skulle du ikke være fornøyd, er det åpent kjøp i 30 dager, så du kan sende varene tilbake om du ikke er fornøyd. Vi har dessverre ikke LED panel med høyere IP verdi enn 20.Vennlig hilsen, Øystein i Ecolight

30 other products in the same category

Why ECOlight is better than others?

MORE efficiency - LESS power

Do you know that one ECOlight luminaire have similar parameters like as three standard luminaires? Buy only one ECOlight and replace three others... Think about saving the energy.

The most important parameter in selecting luminaires is EFFICIENCY - this is describing how many light you have from one luminaire. Compare this with yours luminaires.

- ECOlight have only best quality lamps -

Close